Ilmastosopimus olisi Suomen tuho?

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=143056&tstart=0

Pikaisella perehtymisellä ko. kirjoitukseen pikainen vastaus.

”vihreiden ekonazien takia tuli biopolttoaineet.”

Greanpeace:

”Palmuöljyn viljely aiheuttaa sademetsätuhon takia valtavat kasvihuonepäästöt. Siitä seuraa myös vakavia ihmisoikeusloukkauksia ja sosiaalisia ongelmia.”

http://www.greenpeace.org/finland/fi/kampanjat/metsa/biopolttoaineet-ei-sademetsaeae

Ja pikaisella vilkaisulla loputkin tuosta Ilmastosopimus olisi Suomen tuho -kirjoituksesta on mielestäni lähinnä harkitsemattoman tuntuista, panettelevaa ja monin paikoin puutteellisilla tiedoilla perusteltua enemmän tai vähemmän valheellista paatosta.

Lukuun ottamatta sitä että tietenkin ”rahatalousjärjestelmässä” mistä tahansa asiasta yrittää kaikki kynnelle kykenevät tehdä voittoja. Vaikka lääkeyhtiöt tekevät esim. aidsin, sydän- ja verisuonitautien ja syövän avulla valtavasti voittoja, se ei kumoa sitä totuutte että nuo luetellut taudit ovat valtavia ongelmia.

Samoin (ihmisen aiheuttama) ilmasto katastrofi ei lakkaa olemasta yhtään pienempi uhka ihmiskunnalle vaikka öljy, energia ja jopa tuuli ja aurinkovoima yhtiöt tekevät ja yrittävät tehdä ilmastonmuutoksen avulla tai siitä huolimatta mahdollisimman paljon voittoja.

Lisäksi pitäisi olla itsestään selvää että nimen omaan resurssien järkevä käyttö, turhan kulutuksen vähentäminen, ”järjestelmän” polttoaineiden boikotointi jne. ovat parhaimpia, tehokkaimpia ja humanitäärisesti hyväksyttävimpiä tapoja torjua myös ilmastonmuutoksen haitallisia vaikutuksia ihmiskunnalle.

Ei niinkään uusien megakalliiden jättiydinvoimaloiden rakentaminen, jotka mahdollistavat ikuisen sähkönhinnan korottamisen sähköjensammuttamisen uhalla yms. jättiyhtiöitä miellyttävät ratkaisut.

Jos olet oikeasti normaalin järjenjuoksun ja empatiakyvyn omaava ihminen ja olet tutustunut kunnolla ilmastonmuutokseen vaikkapa http://www.ilmasto.org/ sivujen tarjoamien tutkijoiden yleisesti hyväksymien tieteellisten tutkimustulosten avulla sinulle ei saada myytyä yhtään mitään mikä vaarantaisi sinun tai lähimmäisesi terveyden, vapauden tai taloudellisen omavaraisuutesi. (Ellei vapaudella tarkoiteta vapautta riistää luontoa ja kanssaihmisiä.)

Itse en ole kuullut koskaan mitään päteviä perusteluja, mitkä saisivat jonkun muunkin kuin talouden ikuiseen kasvuun, vapaaseen (riisto)talouteen ja / tai omaan materialistiseen yltä kylläisyyteensä uskovan ja kiintyneen ihmisen vastustamaan järkeviä keinoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja siihen sopeutumiseksi. Jos joku tietää jonkun oikein hyvän perustelun ilmastonmuutoksen unohtamiseksi niin kertokaa ihmeessä minullekin. Ja mielellään semmoinen mitä ei olla kumottu tieteellisillä argumenteilla kymeniä kertoja tutkijoiden valtaosan toimesta.

Vastauksia kymmeniin ilmastoskeptikoiden usein esittämiin väitteisiin.

http://www.grist.org/article/series/skeptics

Mainokset

One response to this post.

 1. Posted by being on 11.03.2010 at 2.05

  Onko ihminen muka ainut täällä planeetalla?
  Jos niin haluaa uskoa, niin siinä tapauksessa on ihminen syypää kaikkeen…

  Onko nykyinen tiede, joka ihmisille on annettu, muka jokin totuus?

  Miksi hallitukset salailevat asioita, tieteenkö takia? Salailevatko hallitukset asioita sen takia, ettei ihmisten kuulu niistä tietää? Kuka määrää mitä kuuluu kenenkin tietää? Miksi olet niin kapeakatseinen ja katsot vain omien silmiesi takaa?

  Miksi pitää tietää absoluuttinen totuus?

  Miksi haluta kontrolloida?

  Aloita 47:26..saat kuulla stewartin mielipiteen. Voit tutkia lisää.
  Freeman perspective with Stewart Swerdlow
  http://video.google.com/videoplay?docid=1438666391198402936&ei=WhGYS9DnAtak-AbNzsjxAg&q=freeman+stewart+swerdlow&hl=fi&view=3&client=firefox-a#

  Muillakin planeetoilla väitetään sulamista tapahtuvan, jonka väitetään johtuvan auringosta

  Jos haluat jyrkästi pitää kiinni omista kankeasta ajatuksestasi,
  se on yksi vaihtoehto…Toinen vaihtoehto on laajentaa omaa uskomusjärjestelmää katsomaan myös muita vaihtoehtoja. Muuta itse itsesi, jos haluat

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: